Info

Controlul agenților patogeni care apar în mod natural în mediul înconjurător, în special în apă, alimente și mediul construit, devine din ce în ce mai dificil pentru organizații (spitale, instituţii, agenţi economici cu numar mare de angajaţi) și în locuinţe în întreaga lume.

Aflați mai multe despre agenţii patogeni periculoşi care apar în mod natural, impactul lor asupra noastră și a mediului, precum și măsurile de control care pot fi luate pentru a reduce daunele cauzate de ei. mai mult…

Menţinerea unui echilibru dintre bacteriile bune in corpul asigura sanatatea. Deşi în mod tradiţional, antibiotice sunt frecvent prescrise pentru a ajuta în lupta împotriva infecţiilor bacteriene, din păcate, acestea pot distruge toate bacteriile — inclusiv cele bune, ce participă simbiotic la funcţiile organismului uman şi care vă ajută în păstrarea sistemului imunitar puternic.

Alimentele si plantele cu efect  antibacterian pot ajuta la restabilirea şi menţinerea echilibrului corp- bacterii “prietenoase’ lucru ce ne menţine sănătoşi.

Susţine sistemul imunitar cu alimente care au efecte natural antibiotic! mai mult…