Utilizare PEROXAL 35 în gospodărie

Utilizeaza Peroxal 35 Grade Food in gospodărie

Folosit ca un Dezinfectant  Pentru a dezinfecta suprafeţele folosiţi o soluţie de 3%. Folositi un dispozitiv cu pulverizator. Ucide în mod eficient bacteriile si virusii. Acest produs poate fi folosit pe toate suprafetele din baie si bucatarie, inclusiv frigidere şi aparate electrice. Se utilizează pe placi de tocat lemn pentru a ucide salmonella şi de alţi germeni.

Peroxal 35 nu creează toxine reziduale de nici un fel şi se descompune în apă şi oxigen în termen de câteva ore, lăsând un miros proaspat. Este de preferat nu numai datorita igienizarii bune a zonelor pe care doriţi să le curăţiţi, dar si prin faptul ca să evită folosirea substanţelor chimice nocive sau toxice.

Agent de spalare legume şi de carne Folositi 40 ml de Peroxal 35 3% in bolul cu apa rece pentru a clăti peşte, pui, carne şi legume. Ucide bacteriile si virusii. Clătiţi cu apă curată după. Acest proces creşte durata de viaţă a produselor alimentare.

Exista o cercetare în care sunt arătate rezultate eficiente de utilizare a Peroxal 35 pentru a decontamina mere şi de pepeni care au fost infectate cu tulpini de E. Coli. Aceste spălări se pot aplica la peşte şi carne, alimente care conţin bacterii potenţial dăunătoare.

 Aditiv pentru Maşina de spălat vase  Adăugaţi două masuri de Peroxal 35 3% la masina de spalat vase pentru a preveni răspândirea răcelii şi bolilor cauzate de microrganisme.

Igiena dentara  Periile de dinţi pot fi înmuiate în Peroxal 35 3% între utilizări pentru a elimina germeni. Periuţa de dinti să se păstrează într-un recipient închis pentru a preveni degradarea.

 Apă de gură  Manualele Merck recomandă diluarea Peroxal 35 3%, 50/50 cu apă distilată. Această soluţie poate fi pur şi simplu utilizat ca o apa de gura si va ajuta la albirea dinţilor şi lupta impotriva boliilor cavitaţii bucale.

În maşina de spălat  Adauga 225ml de Peroxal 35 3% la spalare în loc de înălbitori.

 Împrospătarea culorii părului  Se amestecă soluţia 3% 50/50 cu apă şi se clateste parul umed, după duş. Acest lucru va conferi un efect mai natural părului dumneavoastră. Este echivalent cu clătirea cu apă de ploaie pe care o făceau bunicii noşti.

Scoaterea petelor proaspete de sânge  Se toarnă soluţie de 3% pe petele proaspete de sânge si se lasă să stea timp de un minut. Clătiţi bine cu apă rece. (Nu fierbinte). Fiţi atent că Peroxal 35 este un înălbitor.

 Îndepărtarea petelor de vin de la covor   Prima oara testaţi o suprafaţă mica de covor pentru a verifica stabilitatea culorii. Aplicaţi soluţie de 3% pentru a curaţa pata prin aplicarea unui tampon de bumbac pe care ati picurat Peroxal 35. Se lasă sa stea timp de 10-15 minute şi ştergeţi apoi cu o cârpa curată uscată.

 Scară largă de curăţare  Pentru camere care s-au contaminat cu ciuperci, mucegaiuri, bacterii, (de exemplu, după pagubelor produse de inundaţii sau scurgeri de deşeuri).  O soluţie de 3%, utilizat într-un pulverizator sub presiune mare poate fi folosit pentru a aplica în toată camera.

 Pastă de dinţi  Când se amestecă cu cantităţi corecte de bicarbonat de sodiu si sare. Amestecaţi ¼ ceaşcă de Peroxal 35 3%, cu ½ ceaşcă de bicarbonat de sodiu pentru a forma o pastă. În unele reţete se foloseşte sare de bucatarie. Păstraţi amestecul  într-un recipient de plastic, prin care lumina nu poate trece.

Tratarea dermatofitilor şi levurilor piciorului  Adaugă cateva linguri de sare amară şi adaugaţi 100 ml-200 ml de Peroxal 35 3% la un lighean de 5 litri de apă caldă. Acest lucru va ajuta la vindecarea taieturilor infectate cu ciuperci microscopice a pielii solzoase şi a calusurilor.

Baie  Adaugă 10ml la de soluţie de 35% la o cadă de apă, împreună cu ½ ceasca de sare amară pentru un detoxifiere uimitoare  (nu folositi după ora 19 deoarece cantitatea marită de oxigen absorbită prin piele te poate ţine treaz).

 Curăţătarea faiantei în baie şi cabina de duş  Pulverizati pe plăci cu o soluţie de 3% folosind a sticla cu pulverizator şi lasaţi la muiat timp de 10-15 minute. Apoi frecaţi cu o periuţă de dinti înmuiata in solutie – petele de mucegai vor dispărea rapid.

Scoaterea mirosurilor din Covoare  Pulverizati o soluţie de 3% Peroxal 35 folosind o sticlă cu pulverizator pană se saturează bine zona. După cel puţin 30 de minute, pulverizaţi din nou după care  întindeti o pastă – amestec de bicarbonat de sodiu şi Peroxal 35 3%  pe zona murdară şi se lasa să stea până se usucă. Aspiraţi atunci când este uscat.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/biocide/public_html/wp-includes/link-template.php on line 2739