Utilizare PEROXAL 35 în gradină
Utilizare PEROXAL 35 în gradină

Utilizare PEROXAL 35 în gradină

Utilizarea Peroxal 35 Grade Food în grădină: 

Peroxal 35 acţioneaza ca un supliment de oxigen pentru plante. Ajută atât în pastrarea sănătăţii cât şi pentru o creştere puternică a plantelor. Ca un fertilizator general, va fi aplicat fie prin udarea plantelor fie prin pulverizare pe frunziş. Adaugaţi 150ml-250ml de Peroxal 35 3% la 5 litri de apă in udare o data pe saptămână pentru intreţinerea platelor.

Plante bolnave  Pulverizaţi pe frunze şi adaugaţi la apa de udare. La altoire spray-aţi zona unde a fost tăiat pentru a preveni pierderea altoiului.

 Utilizare în sere  Pentru a împiedica formarea mucegaiului.

 În obţinerea seminţelor încolţite  Adauga 30ml Peroxal 35 3% la 500ml de apa şi înmuiaţi seminţele peste noapte. Seminţele vor germina mai repede şi or să crească mai bine.

Iarasi, în vederea consumului de seminţe incolţite, spălaţi-le în apa în care s-a adăugat 6-8 picături de Peroxal 35 35% Grade Food pentru distrugerea microorganismelor. E un desinfectant sigur şi care nu alterează gustul.

Butaşi  Adaugaţi la apa în care sunt butaşii sau utilizaţi în udare dupa plantare în pământ.

 Controlul  ciupercilor parazite ale plantei  Utilizaţi o soluţie în concentraţia de mai sus pentru a pulveriza apă pe plante.

 Utilizare pentru purificarea apei (dezinfectant)  Puneţi 5ml de 35% Peroxal 35 în 5 litri de apă în cazul în care apa este foarte contaminată.

 Stocare a apei  Pune 5ml de 35% Peroxal 35 la fiecare 5 litri de apă în cazul în care va fi depozitat pentru mai mult de 2 luni.

 Curatare tubulatura de alimentare cu apa şi piscine Conform Merck, Peroxal 35 poate fi folosit ca un dezinfectant de apă. De fapt, acesta este folosit pe plan internaţional pentru dezinfectarea apei, tratarea apelor reziduale, apei pentru gradini şi, din ce în ce mai mult, în piscine şi spa-uri. Puteţi renunţa la utilizarea de soluţii pe bază de clor sau brom în spa şi să folosiţi Peroxal 35 în loc de aceste produse chimice. Pentru a obţine cele mai bune rezultate în acest scop întrebaţi un specialist.