Peroxygen

Ajută la oxigenarea celulelor, îmbunătăţeşte metabolismul;

Datorită efectelor sale detoxifiante şi purificatoare, contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism (Streptococcus, Staphylococcus, Salmonella, Coli);

Energizează organismul, îmbunătăţeşte procesele fiziologice;

Îmbunătăţeşte absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi a extractelor de plante;

Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, prevenind astfel apariţia bolilor cardiovasculare (infarct miocardic, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral);

Ameliorează simptomele care derivă din dificultăţile respiratorii;

Are efect benefic în cazul activităţilor fizice care solicită un consum mărit de oxigen, îmbunătăţind semnificativ performanţele fizice;

Prin creşterea oxigenării creierului, influenţează pozitiv funcţiile cerebrale.

Prospect Peroxygen

De ce este importantă furnizarea unei cantităţi corespunzătoare de oxigen organismului?
În situaţii normale, un litru de sânge transportă 2 dl de oxigen şi, astfel, în fiecare minut, la celule ajunge aproximativ 1 litru de oxigen. Dacă, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mică de oxigen decât cea necesară, atunci procesele de energogeneză care asigură funcţiile vitale vor fi dereglate.

Celulele sunt codificate genetic să-şi îndeplinească funcţiile în orice condiţii, astfel că vor căuta noi surse de energie, obţinându-le din descompunerea anaerobă a glucozei. În consecinţă, se va ajunge la un dezechilibru metabolic intracelular. Într-un interval relativ scurt, va apărea un număr mare de celule slăbite şi bolnave, care şi-au pierdut capacitatea de adaptare. Astfel de celule sunt lipsite de apărare în faţa atacurilor virusurilor, ciupercilor, bacteriilor şi ale altor agenţi patogeni.

Oxigenul Stabilizat

O consecinţă a industrializării a fost poluarea mediului înconjurător şi scăderea continuă a cantităţii de oxigen din aer. Ca urmare, mai ales în oraşele mari, oxigenul din aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului. În acelaşi timp, organismul nostru este supus şi efectelor nocive ale civilizaţiei, ceea ce duce la creşterea necesarului de oxigen. Deci, cererea tot mai mare de oxigen este confruntată cu o limitare a sursei de oxigen. Dintre moleculele de oxigen, cel mai eficient este oxigenul stabilizat, care este disponibil organismului sub formă moleculară şi ajunge în fluxul sanguin prin procesul de digestie.

Proprietăţile Produsului Peroxygen


– Este deosebit de stabil, nu se descompune nici după ani de zile.
– Nu are efecte negative, nu prezintă nici un risc.
– Nu declanşează activitatea radicalilor liberi.
– Este uşor de utilizat de către organism.

Mentinerea homeostazei organismului nostru necesită aproximativ 1000 mI (1L) de oxigen, care trebuie să ajungă la nivelul fiecărei celulele. Această cantitate de oxigen este asigurată, în cazurile ideale, de oxigenarea corespunzătoare a sângelui. Astăzi însă, ca urmare a tehnologizării societăţii moderne, are loc o limitare crescândă a sursei de oxigen. Dacă, în urmă cu o sută de ani, conţinutul de oxigen al aerului era de 22%, as­tăzi este, în medie, de 19%, iar în oraşele mari, de numai 12-15%.

Poluarea tot mai accentuată a mediului înconjurător, consumul alimentelor şi al băuturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la creşterea conţinutului de substanţe nocive), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenţa exerciţiilor fizice reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului. În cazul în care celulele nu sunt “aprovizionate” cu oxigen suficient, acestea se orientează spre o altă sursă de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce poate conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor. Peroxygen este un supliment de oxigen biologic care conţine oxigen stabilizat.

Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic care pune la dispoziţia organismului oxigenul sub formă moleculară. Oxigenul stabilizat ajută la suplimentarea cu oxigen a ţesuturilor, reîncarcă organismul cu energie, îmbunătăţeşte procesele fiziologice, metabolismul şi circulaţia sanguină, ameliorează simptomele ce derivă din dificultăţile respiratorii. Influenţează benefic absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi extractelor de plante. Are un efect aerobic pozitiv (creşte capacitatea de asimilare a oxigenului) pe parcursul activităţilor fizice, de aceea se recomandă şi culturiştilor sau sportivi lor care doresc să atingă performanţe deosebite. Oxigenul are un rol-cheie în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar”, respectiv în protecţia organismului împotriva diferitelor boli.

Cu mai mult de 2500 referinţe despre PEROXYGEN colectate şi analizate, am ajuns să apreciem acest produs fiziologic ca o molecula extrem de important in metabolismul celulei. Granulocite produc aceasta molecula ca o prima linie de aparare impotriva bacteriilor, viruşilor, paraziţilor şi celor mai multe ciuperci. Este implicată în orice calea metabolică care utilizeaza tipuri diferite de enzime oxidative. Are un efect antibiotic si antiviral  la 500 de ori mai rapid decât clorul si aceasta fara a avea toxicitatea acestuia.

5o ml  de soluţie 35% contine echivalentul a 13 de litri de oxigen

Mod de administrare:

Se amesteca 6-10 picaturi in 200 ml de apa de 3 ori pe zi si se consuma. A nu se consuma nediluat. Nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza. Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

 

 


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/biocide/public_html/wp-includes/link-template.php on line 2739